Цветан Цветанов: ГЕРБ открива предизборната си кампания на 19 май

Откриването на кампанията на ГЕРБ ще бъде на 19 май в зала Армеер, на която среща ще присъства и Манфред Вебер -водещият кандидат на Европейската народна партия за председател на следващата Европейска комисия. Това каза пред Националната предизборна среща на ГЕРБ Цветан Цветанов, зам.-председател на ГЕРБ и председател на ПГ.

„Основният ни акцент е подготовката за двата избора – за Евроизборите, но и за местните избори.“

Цветан Цветанов-ГЕРБ: Нашите опоненти ще бъдат агресивни в използването на фалшиви новини. Затова много е важно всеки един от нас да разбере отговорността, която носи.

Публикувахте от Flashnews.bg в Неделя, 20 януари 2019 г.

„Нашите опоненти ще бъдат агресивни в използването на фалшиви новини. Затова много е важно всеки един от нас да разбере отговорността, която носи. Затова ГЕРБ е най-добрата партийна структура. Но е и най-добрата структура, която стигна до всеки гражданин“, подчерта Цветанов.

„За мен на изборите тази година не е важно кой ще бъде депутат, кмет или общински съветник. Единственото важно е да покажем на хората, че работим за тях и че имаме ясните планове, че работим за тях.“ Това каза пред Националната предизборна среща на ГЕРБ Йорданка Фандъкова, зам.-председател на ГЕРБ и кмет на София.

Тя благодари на всички и за помощта София да се развива и да се повишава стандартът на живот в София.

- реклама -