Цветан Цветанов: ГЕРБ има реални решения за развитието на всички секторни политики

ГЕРБ трябва да спечели изборите на 26-ти март с убедителен резултат, за да продължим с реалните решения за България

Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов в Самоков по време на представянето на листата на ГЕРБ с кандидати за народни представители от София област. Той подчерта, че опонентите на ГЕРБ могат единствено да говорят популистки.

„Ние от партия ГЕРБ говорим конкретно за това кои са реалните решения за развитието на всички секторни политики. Правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ постигна много и резултатите от управлението ни са факт. Ще надградим постигнатото и ще инвестираме в развитието на редица други сектори“, заяви Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ обясни пред жителите на Самоков и областта, че водачът на листата на ГЕРБ в София област Николина Ангелкова се ползва с изключително голямо доверие от Европейската комисия. „Уверен съм, че тя ще спечели доверието на хората тук. ГЕРБ с номер 11 в бюлетината ще бъде категоричен победител в София област“, каза Цветан Цветанов.

„Много подготвени и интелигентни хора застават днес до мен. Не само, за да защитим това, което сме постигнали, но и да ви предложим нещо повече. Защото Вие, българските граждани, заслужавате повече, а наша постоянна задача е да намерим начин да Ви осигурим реални решения“, заяви водачът на листата на ГЕРБ в София област Николина Ангелкова.

32

Тя подчерта, че ГЕРБ е партията, която не може да си позволи да лъже хората. „За ГЕРБ управлението е отговорност. Не можем да градим обещания върху популизъм, нито да си позволим да подклаждаме страховете ви“, обърна се тя към присъстващите.

Според Ангелкова реалните решения за България изискват повече сигурност в общините и малките населени места. „Затова планираме да има полицай във всяко населено място“, каза водачът на листата на ГЕРБ в София област. Николина Ангелкова изтъкна, че образованието трябва да бъде национален приоритет, защото дава повече квалификация и шанс за реализация на младите хора. Тя подчерта, че ГЕРБ ще работи за увеличаването на доходите. „Нашата мисия са по-високи доходи, постигнати през ръст на икономика“, заяви Ангелкова.

33

Бившият министър на туризма изтъкна като неин личен ангажимент оптималното разгръщане на туристическия потенциал на региона и утвърждаването на курортния комплекс Боровец като туристически дестинация от световен ранг.

glasove-6

- реклама -