ЦСКА-София, Тибо Вион, Виктория Пилзен
Снимка: cska.bg

ЦСКА-София загуби Вион заради фрактура

ЦСКА-София загуби втори важен футболист заради тежка травма. След Мено Кох аут за дълъг период ще бъде и Тибо Вион. Французинът е получил контузията по време на двубоя с Виктория Пилзен.

„Тибо Вион е със сериозна контузия от мача с Виктория Пилзен. Французинът е с фрактура на медиалния малеол с отчупване на фрагмент, което ще доведе до хирургическа интервенция в близките дни. Универсалният футболист получи травмата в глезена след единоборство и удар срещу чехите в четвъртък. Все още не може да се каже за колко време той ще отсъства от терена, но се очаква възстановяването му да протече в рамките на 2 до 3 месеца“, гласи становището на клуба.

Червените стартират с визита на Рома

Червените ще започнат с гостуване на Рома участието си в Лигата на конференциите. Мачът е на 16 септември от 22 часа. Втората среща на червените е домакинство на Бодьо/Глимт на 30 септември от 19:45 часа. Следва ново домакинство – на Зоря Луганск на 21 октомври от 22 часа. После тимът на Стойчо Младенов гостува на украинците – на 4 ноември от 19:45 часа.

Предпоследният мач отново е визита – на Бодьо-Глимт на 25 ноември от 22 часа. Финалът е срещу Рома на стадион „Васил Левски“ на 9 декември от 19:45 часа.

Програмата на червените:

16 септември, 22:00 часа – Рома – ЦСКА-София
30 септември, 19:45 часа – ЦСКА-София – Бодьо/Глимт
21 октомври, 22:00 часа – ЦСКА-София – Зоря Луганск
4 ноември, 19:45 часа – Зоря Луганск – ЦСКА-София
25 ноември, 22:00 часа – Бодьо/Глимт – ЦСКА-София
9 декември, 19:45 часа – ЦСКА-София – Рома

- реклама -