ЦСКА-София

ЦСКА-София с послание към феновете

Ръководството на ЦСКА-София отправи специално послание към феновете преди гостуването на Верея от втория кръг на Първа професионална лига.

В обръщение на официалния сайт на тима, от щаба на „червените” изказаха своята благодарност към своите привърженици и ги призоваха да продължат с подкрепата си към отбора.

Ето и посланието:

„Армейци,

Футболен клуб ЦСКА желае да поднесе най-искрени благодарности на всички фенове за уникалната подкрепа и атмосфера на мача от първия кръг на първенството срещу Славия. Показахте нагледно армейския дух! Показахте на всички, че ЦСКА е по-жив от всякога. Благодарим ви!

През изминалия цял сезон вие преподавахте ежеседмично един и същ урок: „Как се брани любовта и честта на любимия отбор“. Цял сезон бяхте уникални и неповторими.

Вие сте мечта за всеки един отбор, а ние като клуб се чувстваме изключително привилегировани, че имаме вашата подкрепа, защото когато вие сте на трибуните момчетата на терена се чувстват уверени и силни.

Изключително щастливи и горди се чувстваме, че ви имаме.

Миналият сезон беше тежък за всички ни, но той вече е в историята. ЦСКА е там, където му е мястото, за да се бори да постига изконните си цели – купи, титли и незабравими европейски успехи!

В събота нашите момчета гостуват на Верея в Стара Загора, те имат нужда от вас! Покажете им защо сте толкова специални, покажете им какво значи несломимият армейски дух, покажете им нестихващата жажда за победи!

Покажете им и елате на стадиона, защото заедно трябва да извървим своя път към 32-ата.”

- реклама -