ЦСКА-София
Снимка: cska.bg

ЦСКА-София се оплака от провокация преди финала

ЦСКА-София обяви, че в навечерието на финала за Купата на България срещу Левски, фенове на сините са пуснали заря в 2:00 часа през нощта на базата на червените в Панчарево. Клубът го направи в декларация на официалния си сайт. В него има и качено видео от случката.

„Целта беше ясна – да се нарушат сънят и възстановяването на нашия отбор точно преди най-важния мач за сезона.

След всички провокации от страна на противника като закупени билети за чужд сектор, медийна пропаганда, неуважителни изказвания на „експерти“ и какво ли още не, останало зад кулисите, вчерашната проява минава всякакви граници и противоречи на принципите на иначе историческото ни футболно съперничество.

Ние в ЦСКА искаме и ще направим всичко по силите си да спечелим днешното дерби. Но не и на всяка цена. Целта за нас не оправдава средствата, защото в основата на футбола стоят по-важни ценности, които ние няма да смачкаме, за да победим нечестно. Загубен финал може да бъде спечелен след година – доказахме го предните две. Загубено достойнство не може да бъде възстановено.

Въпреки всичко това, продължаваме да вярваме в справедливостта, силите ни и победата. “Армейският” дух не може да бъде сломен! #СНамиБог“, се казва в декларацията.

- реклама -