ЦСКА Галчев

ЦСКА-София обясни за отстраняването на Галчев и Головодов

ЦСКА-София разкри какви са футболистите Борис Галчев и Павел Головодов да бъдат отстранени съответно от първия и дублиращия отбор. В позицията на клуба по този казус се посочва, че капитанът на „червените“ „нееднократно бе предупреждаван за поведението си, но той не взе мерки и това породи проблем с единия от собствениците“.

Ето какво гласи съобщението, публикувано в сайта на „червените“:

Армейци,

Поради зачестилите спекулации около футболисти на ЦСКА, Ръководството на клуба желае да внесе яснота по случаите, за които се изписа доста последните дни:

– Борис Галчев е наказан да не попада в групата до второ нареждане заради системно нарушаване на вътрешния правилник. Борис Галчев нееднократно бе предупреждаван за поведението си, но той не взе мерки и това породи проблем с единия от собствениците;

– Павел Головодов е отстранен да не попада в групата на дублиращия отбор до второ нареждане заради системно нарушаване на спортния режим, спортния морал и етиката – добродетели, които трябва да притежава всеки един млад спортист.

Всички треньори, футболисти и ръководители в клуба трябва да разберат и осъзнаят, че да работиш за най-успешния клуб в България – това е отговорност, дисциплина и ред!

ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!

- реклама -