ЦСКА-София
Снимка: cska.bg

ЦСКА-София: Михайлов върна клуба в елита след заплаха от Министерския съвет

ЦСКА-София и БФС продължиха атаките помежду си. Вчера от БФС обвиниха клуба в неблагодарност заради помощта и компромисите от страна на Борислав Михайлов в последните 14 години. Днес червените в остър и ироничен тон отвърнаха на бившия вратар. Те го направиха с поредна декларация на сайта си.

Вчера БФС изтъкна, че през 2016 г. при създаването на Първа лига ЦСКА-София е бил включен в елита, като „пореден реверанс към огромната маса фенове на ЦСКА, за да могат те да наблюдават отбора си в първото ниво на футбола ни“.

Червените отговарят, че Михайлов е бил привикан два пъти в Министерския съвет. И му е било поставено условие „или връщаш ЦСКА в Първа лига, или почват масови проверки за корупционни практики в Българския футболен съюз. Добричкият избра по-малкото зло и върна отбора на ЦСКА от трета в Първа лига“.

От ЦСКА за пореден път упрекват Михайлов, че не е изпратил писмо до УЕФА, с което да уведоми, че „ЦСКА-София“ е платил и придобил активите на фалиралото дружество „ПФК ЦСКА АД“.

Заключение: Докато беше „лошият“ Мишо Касабов (временно ръководеше БФС докато Михайлов беше в оставка), животът в българския футбол се беше нормализирал. Върна се „добрият“ Борислав Михайлов и пак настанаха добрите дни за българския футбол и най-вече за ЦСКА. Ах, колко сме неблагодарни?“, завършват червените.

- реклама -