ЦСКА-София
Снимка: cska.bg

ЦСКА-София смени „Адидас“ с „Макрон“

ЦСКА-София обяви, че е подписал договор с нов доставчик на екипировка. От следващия сезон червените ще използват екипи на италианската компания „Макрон“. Договорът с „Макрон“ е за две години. Дизайнерите на италианската фирма ще разработят специална индивидуална серия облекла за отбора.

„Именно личният подход на италианския концерн към ЦСКА убеди ръководството на клуба да се довери на един от най-силните и разпознаваеми спортни брандове в Европа. Контрактът с „Макрон“ също така ще позволи на нашия клуб да предложи на привържениците си цялата гама екипировка, с която ще разполагат и футболистите и треньорското ръководство“, казват червените в сайта си.

В последните години ЦСКА-София използва „Адидас„. Феновете обаче бяха недоволни заради затруднения при поръчките на фланелки и други артикули. Червените обясниха, че от „Макрон“ гарантират наличност на всички размери и продукти в клубния магазин.

„За нас е истинско удоволствие да бъдем партньори с такъв клуб като ЦСКА, който се присъединява към нашето семейство. Чакаме с нетърпение възможността да изразим богатата история на най-успешния български клуб чрез новите екипи с тяхната уникалност и с внимание към детайла. Вярваме, че екипировката през новия сезон ще допадне и на феновете и те ще носят с гордост новите фланелки на ЦСКА“, коментира изпълнителният директор на „Макрон“ Джанлука Паванело.

„За нас беше важно да имаме партньор, на коготo можем да разчитаме. „Макрон“ е един от водещите спортни брадове в Европа. Щастливи сме, че ще работим с тях“, заяви изпълнителният директор Филип Филипов.

- реклама -