ЦСКА-София, декларация

ЦСКА-София за министър: вие сте поддръжник на Истанбулската конвенция и джендър идеологията

Със среднощна декларация ЦСКА-София нападна служебният министър на спорта Андрей Кузманов. Червените пуснаха декларацията на официалния си сайт. Причината за атаката не е много ясна, но доста вероятно има нещо общо с безкрайно проточилата се сделка за стадион „Българска армия“. Само преди дни от ЦСКА-София обявиха пореден проект за нов стадион в „Борисовата крадина“.

Ето какво написаха от клуба на Гриша Ганчев.

„НЕуважаеми министър Кузманов!

И Вие като всички държавни “хрантутници”, получихте най-после малко слава и журналистическо присъствие… ЦСКА е клуб със 73 годишна история и вярвайте ни, по-некомпетентна личност в спорта никога не сме срещали! През тези години великият ЦСКА се превърна в гордост и символ на българския непобедим дух пред света, а не на всеядното същество на луканката в България.

Всички ние, състезатели и ръководители на спортните клубове в ЦСКА, просто се чудим как такова същество е попаднало в най-висшето управление на държавата. Та на това същество от 7 месеца, откакто му дадоха власт, в устата му е единствено името на великия ЦСКА.

Горкият човечец, изкарал е поне за луканка, но когато вятърът на промяната задуха, той реши пак да защити “взятката”, услужливо предоставена му от враговете на най-успелия български клуб.

Защо го правите? Има ли смисъл, освен този, че не защитавате държавния интерес, а собственото си благополучие?

В нашата дълга история станахме свидетели на какви ли не исторически падения, но никога не срещнахме по-проста маса и егоизъм.

Но ние впрочем знаем, г-н Министър, че вие сте пръв поддръжник на Истанбулската конвенция и джендър идеологията. За справка, да попитаме Силвестър Лолов, а за “взятките” – Пламен Манолов.

Бъдете здрав, г-н Министре Кузманов!

- реклама -