ЦСКА-София
Снимка: БГНЕС

ЦСКА-София и ЦСКА 1948 няма да се обединяват

Обединение между ЦСКА-София и новия член на Първа лига ЦСКА 1948 е невъзможно. Това обяви един от лидерите на феновете на ЦСКА-София Иван Велчев. Той говори след среща със собственика Гриша Ганчев.

Вчера феновете той и още няколко запалянковци разговаряха с благодетеля на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов. На срещата е бил обсъден вариантът за обединение между двата клуба.

„Обединение не е възможно. Нашата идея е да се затрие отборът с числата, който за нас е тумор и той (Найденов) да бъде поканен при нас като спонсор или акционер. Това е въпрос на договорка между г-н Найденов и г-н Ганчев. Виждаме, че от днешните изяви на господин Найденов, това е невъзможно. Отчитаме тази среща като грешка“, коментира Велчев.

„Не ми е приятно, че играем с отбор, който носи нашето име. На никого не е приятно. Не искаме някой да носи нашата звезда, емблема и свещените четири букви. Приключваме всякаква комуникация с тях. Ще ги приемем както Левски приемаха Левски Кюстендил 90-те години. Този отбор няма да има никакво различно значение от това на Царско село и Септември, един безсмислен отбор. Какво противопоставяне? От една страна сме стотици хиляди, от друга са 30 човека“, допълни Велчев.

- реклама -