ЦСКА-София - Царско село
Снимка: facebook.com/fctsarskoselo2015

ЦСКА-София сбърка срещу последния – ВИДЕО

ЦСКА-София игра слабо и допусна неочаквана грешка срещу Царско село. Червените направиха 0:0 срещу последния в класирането. Тимът на Стойчо Младенов беше безличен и апатичен и във втори пореден мач не успя да отбележи гол. Преди седмица това се случи срещу Левски.

ЦСКА-София е с 49 точки, пет по-малко от лидера Лудогорец. Шампионите приемат утре Левски.

През цялата среща червените имаха само няколко по-чисти положения за гол. Най-доброто от тях беше в добавеното време и се откри пред Бисмарк Чарлс. Царско село пък завърши без нито един удар към вратата. Това беше и първа точка за тима при новия треньор Стефано Макопи.

Стойчо Младенов пое вината за равенството срещу последния. „Играхме много под нивото си срещу отбор, който задължително трябваше да победим. Може би най-слабият ни мач откакто съм тук. Справиха се с Кайседо и фланговите ни футболисти. Бяхме безидейни, липсва ни креативността. Непостоянни сме. Липсваше ни и индивидуалната класа, тя помогна на Лудогорец във Враца. Всяка година гледам аристократизъм от ЦСКА в такива мачове. Това се променя с класа и себераздаване, които днес липсваха“, обясни той.

„Знаем какво ни липсва. Попречиха ни допълнителните плащания за глупостите, които са вършили преди години. Трябва да привлечем халф през летния трансферен прозорец. Аз съм виновен, ние сме виновни. Кой друг може да е виновен, след като аз водя отбора. Омлет се прави с яйца, не може без яйца. Същото е и с титлата, не можеш да я спечелиш, ако нямаш класа“, завърши Младенов.

- реклама -