ЦСКА

ЦСКА с обръщение към синдика: Заповядайте на „Армията“

Ръководството на ЦСКА излезе с официално обръщение към синдика на клуба Дора Милева. Изявлението е отговор на твърденията й, че ултраси от фракция „Енимълс“ са заключили входовете и възнамеряват да не допуснат автентичния ЦСКА да започне лятната си подготовка на „Българска армия“.

Ето пълният текст на изявлението:
„До г-жа Дора Милева, иззела функциите на изпълнителен директор на НОВЕ Холдинг АД

Уважаема г-жо Милева,

Изключително радостни сме от ентусиазма ви да развивате спорт и в частност българския футбол. Ние винаги сме подкрепяли спортните проекти, така ще постъпим и в този случай. Не искаме да стават ексцесии сред феновете, искаме мир и любов!

От публикации в медийното пространство научаваме, че организирате сборове, лагери и тренировки. От наша страна няма никакъв проблем да използвате съоръженията на „Армията“, заповядайте! Единствената ни молба е да не стъпвате и да не провеждате занятия на основния терен, защото е след ремонт и тревата има нужда от технологично време да заздравее.

Очакваме ви!

А на състезателите от детско-юношеската школа на ЦСКА и на техните родители искаме да кажем да бъдат спокойни, да не се поддават на евтини провокации и махленски заплахи за прекратяване на кариерите им. Ние вярваме, че всички от ДЮШ на ЦСКА са щастливи, защото тренират в най-големия отбор и се докосват до най-добрите футболисти“.

- реклама -