Жорди Кайседо, ЦСКА-София
Снимка: cska.bg

ЦСКА-София обяви раздялата с Кайседо

Сагата с нападателя на ЦСКА-София Жорди Кайседо е към своя край. Клубът обяви, че нападателят ще бъде продаден. Червените го направиха с публикация в социалните медии. По-рано днес се появи информация в еквадорските и мексиканските медии, че Кайседо се е разбрал с Тигрес. Това означава, че той ще продължи кариерата си в Мексико.

„Кайседо беше категоричен, че няма интерес да продължи кариерата си в ЦСКА. Футболистът настоя и да бъде трансфериран в конкретен клуб. Предвид нежеланието на Кайседо да играе за ЦСКА, непрофесионалното му отношение и неуважение, демонстрирано към клуба и отбора, собствениците се съгласиха, че продажбата на еквадореца е най-добрата опция“, пишат червените.

„Последваха няколко тежки дни на преговори, в които водещото за всички в ЦСКА беше интересът на клуба да бъде запазен. В крайна сметка Кайседо ще бъде трансфериран в чужбина, като условията между двата клуба са финализирани, договорени са и личните условия на футболиста. Остава той да премине медицински тестове, след което трансферът ще може да бъде обявен официално. В клуба се работи усилено по намирането на класен централен нападател“, добавят от ЦСКА-София.

- реклама -