БФС

ЦСКА-София вдига палатков лагер пред БФС

ЦСКА-София обяви нови действия заради последните решения на БФС. Вчера БФС наложи глоба на клуба в размер на 15 000 лева. Освен това изгони изпълнителния директор Филип Филипов за една година от футбола.  Това е поводът ЦСКА-София да обяви протест в понеделник. Той ще бъде подкрепен от палатков лагер пред централата на БФС в Бояна.

По повод нелепите решения на невписания и нелигитимен президент на БФС и последвалите под негово давление наказания срещу ЦСКА, декларираме нашето твърдо намерение с всички позволени и легални средства да се борим срещу тези несправедливи и граничещи с безумието действия.

Клубът ни няма да стои безучастен срещу тази глутница озверели и престъпно самозабравили се футболни псевдовизионери, които искат нагло да лишат хиляди подрастващи и практикуващи да обичат и работят за доброто бъдеще на най-популярната игра у нас.

Декларираме, че ще си търсим правата по съответния ред чрез българското законодателство, но паралелно ще се обърнем към правовите институции в Европа.

От понеделник на обяд ще пристъпим и към конкретни действия. Приканваме всички засегнати и ощетени, както и всички, които смятат, че е дошло време за промяна, да се присъединят към нашия безсрочен протест пред централата на БФС в Бояна. Той ще е с мирни граждански средства, като ще бъде организиран и денонощен палатков лагер.

Няма да се откажем, докато справедливостта не възтържествува!“, написаха от ЦСКА-София в социалните мрежи.

- реклама -