Цончо Ганев: ПП са оферирали трима депутати от „Възраждане“

Цончо Ганев: ПП са оферирали трима депутати от „Възраждане“. Обещано им е, че ще бъдат компенсирани.

„Възраждане” ще даде пресконференция в 13 часа днес, на която ще изложи факти за това как през почивните дни ПП активно са се свързвали с трима техни депутати, оферирали са ги и са искали подкрепа. Това заяви в ефира на „Твоят ден” народният представител от партията Цончо Ганев.

„Ще покажем конкретни неща. Не само се пише, но им звънят. Ще дадем конкретни имена. Това не е само в нашата парламентарна група. Прави се с ИТН от месеци.“

Той каза още, че на колегите му е обяснено, че „ще се намери начин да се компенсират, ако подкрепят новото правителство. Кирил Петков е намесен в единия случай”, твърди още Ганев. Той нарече парламентът тържище.

А програмата на ПП – като „стари новини”.

Според него се говори за колосална цензура, да не се чува гласът на отсрещната страна.

„Голяма част от „факт чекърите” са свързани с фондация „Америка за България”. Няма никаква обективност, намираме се е в романа на Джордж Оруел. Не се цензурират призиви за убийство на руски войници”, посочи той.

По думите му партия „Възраждане” е била забранена и подложена на редица ревизии заради вижданията си, но нищо нередно не е открито. „Гледаме хората в очите и нямаме никакви притеснения”, категоричен е той.

„Намираме се в мерзко време, парламентаризмът преминава през най-срамните си дни. НС се превърна в тържище за депутати”, коментира Ганев. Той призова ПП да обясни и как ще се случи диверсификацията на газовите доставки.

Източник: Нова

- реклама -