Цветан Петров бпребит цигани кон каруца инцидент
Снимка: Стопкадър видео Kiril Georgief

Цигани пребиха шофьор на бул. „Владимир Вазов“ в София след инцидент с кон и каруца – Видео

Инцидент с кон и счупена каруца в София завърши с масов бой на бул. „Владимир Вазов“.

Това съобщи очевидец за bTV.

Ето какво разказа той:

В неделя, 11 без 10, докато чакаме на светофара, към колата ни препуска бясно обезумял кон, носещ със себе си част от каруцата, от която се е отскубнал. Конят се врязва право в колата ни, като каруцата, която влачи, се удари в предната ѝ част, след което продължи да лети надолу по улицата, се казва в сигнала до редакцията ни. След малко забелязахме един човек, тичащ след коня. Приятелят ми слезе от колата, за да опита да го задържи, докато дойде КАТ, за да се опише щетата. Без да казва и дума, собственикът на коня напада приятеля ми. Към него се присъединиха и други. Приятелят ми има множество травми и наранявания, включително две дълбоки рани на главата и следи от много удари с метални предмети, се казва още в сигнала.

Във Фейсбук беше разпространено видео, запечатало мелето.

 

Случи се от мухата слон. И беше наистина много страшно, разказа потърпевшият Цветан Петров. За щастие, моята приятелка беше в колата, тя се заключи вътре и веднага звънна на 112, добави той.

15-минути след като всичко свършило, дошла линейка и едва след това – патрулка, разказа още потърпевшият.

Той допълни, че в един момент, след като е бил повален на земята, е изгубил и съзнание. Има сериозни натъртвания на прешлените на кръста, ръцете и тялото, лека фрактура на черепа, рана на милиметри от сънната артерия. „Буквално са можели да ме убият“, каза той.Полицията е задържала двамата основни нападатели.

МВР уточни, че са задържани трима души, а материални щети са били нанесени на няколко автомобила. По случая е образувано досъдебно производство, на каруцаря са съставени и актове за нарушение на Закона за движение по пътищата. Пристигналите на място пътни полицаи са успели да заловят бягащото животно, което е настанено в конна база. Според очевидци той е бил в безпомощно състояние – с наранени крака, наранена челюст, възпалено око.

- реклама -