Цецка Цачева ще се бори за единство на нацията. ГЕРБ откриха предизборната си кампания със сто каба гайди

100 каба гайди посрещнаха кандидатите за президент Цецка Цачева и за вицепрезидент Пламен Манушев по време на откриването на предизборната кампания на ГЕРБ в зала „Арена Армеец”. Над 15 000 членове на партията бяха поздравени с кръшно българско хоро в началото на церемонията.

Цецка Цачева: Ние не поставяме разделителни линии

Ние не поставяме разделителни линии, каза кандидатът за президент на партия ГЕРБ Цецка Цачева по време на откриването на предизборната кампания.

България има нужда от стабилност, нацията – от върховенството на закона. Време е българската нация да бъде единна и това е моята голяма цел, каза Цецка Цачева в словото си.

Цачева очерта основните цели и мотиви за участието й заедно с Пламен Манушев за вицепрезидент в предстоящите избори. Една от най-важните мисии на Цачева като президент ще е балансирана и активна външна политика, отчитайки интересите на България. Членство в ЕС и НАТО – безалтернативно. България трябва да остане добър партньор на НАТО.

 Манушев: Няма да позволя корабът „България” да бъде потопен

Като вицепрезидент няма да позволя корабът „България” да бъде потопен. Това каза кандидатът за вицепрезидент на ПП ГЕРБ под № 17 в бюлетината вицеадмирал Пламен Манушев.

„За мене да съм в тандем със силната кандидатура на Цецка Цачева, истински професионалист, първата жена застанала на чело на НС и то два мандата. Сигурен съм, че ще е първата жена президент на Република България. Когато влязох в тази зала, разбрах, че ще победим. Вие сте армията на ГЕРБ, която ще се изправи срещу останалите кандидатури и, която ще защити стабилността на нашата държава“, заяви Пламен Манушев.

Борисов: На някои от кандидатите злобата им съска от очите, дим от носовете им излиза

Бойко Борисов не скри възмущението си от нещата, които говорят опонентите на ГЕРБ. „Не зная дали Цачева е Бойко Борисов с пола, не съм обличал пола, за да зная как изглеждам. Истински ме хвана яд, че две години бях толкова толерантен с тях. На някои от кандидатите злобата им съска от очите, дим от носовете им излиза вече. Няма памет. Преди две години тези хора събаряха банки”, подчерта Борисов.

„Никога няма да ви обикнат нито тези от БСП, нито тези от ДСБ, но поне да има едни умерени хора със знания и умения, които да не са зли отвътре”, обърна се Борисов към Цачева и Манушев.

„Аз няма да ставам на маймуна като Станишев. Да ме бие някой и да седя после една година и да викам „Тези избори не бяха за парламент, бяха за президент“, заяви премиерът

Той бе категоричен, че ГЕРБ трябва да е първа сила на първия тур. „Борите се всички вие за победа. Ако не сме победили ние, ще се дръпнем ние, за да дойдат онези, които българите са си избрали”.  

Цветанов: България се нуждае от ГЕРБ

България се нуждае от ГЕРБ, защото ГЕРБ показа че, може и знае – точно затова трябва да спечилим изборите на 6 ноември. Тава каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

„За 10 години вече сме откакто учредихме ПП ГЕРБ имаме 10 победи. На 3 декември 2017 г. ние ще бъдем на 11 години, но сега тази година ние трябва да постигнем 11-ата победата и да имаме 10-годишна история“, заяви Цветан Цветанов.

glasove-6

 

- реклама -