Цецка Цачева работодатели инвестиции бизнес среда

Цачева обеща: Усещане за справедливост и нови работни места

Цачева обещава по0добра бизнес среда

Като президент ще настоявам и трите власти да работят за осигуряването на по-добра бизнес среда в страната ни. Това заяви кандидатът за президент на Република България от ГЕРБ Цецка Цачева на среща с представители на малкия и средния бизнес от София.

Заедно с кандидата за вицепрезидент Пламен Манушев и заместник-председателя на ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова Цачева обсъди с работодателите основните проблеми пред икономическия растеж в България, както и приоритетните политики, които институциите трябва да следват, за да подобрят условията за развитие на бизнеса.

Цецка Цачева работодатели инвестиции бизнес среда

Чуждестранните инвестиции

По думите на кандидата за президент от ГЕРБ държавният глава може да бъде моторът за привличане на чуждестранни инвестиции.

„За да дойдат чуждестранните инвеститори в страната ни обаче, трябва да имаме стабилна и предвидима политическа и икономическа среда. Другият основен фактор е доближаването на образователната система към нуждите на работодателите от квалифицирана работна ръка. Тук не става въпрос само за висшето образование, а и за средното професионално образование, което трябва да започне да подготвя по-добре подготвени кадри за всички видове икономическа дейност”.

Усещането за справедливост на всички български граждани е най-важно не само за нас като общество, но и за бизнеса, категорична е Цачева.

„Усещането за справедливост може буквално да направи работни места. Ще работя така, че хората да си кажат – вече живея по-добре, доверявам се повече на иснтитуциите. Всички имаме нужда от това. За да работя за него, ми е нужна вашата подкрепа”.

 

glasove-6

- реклама -