Джени Суши поиска състезателните права на боксьора Кубрат Пулев да бъдат отнети- ВИДЕО

Американската Дженифър Равало поиска състезателните права на боксьора Кубрат Пулев да бъдат отнети. Причината – целувката, която той ѝ залепи след мача с Богдан Дину.

Журналистката от „Вегас спортс дейли“ и наетата от нея адвокат Глория Олред определиха поведението на българина като „отвратително“.

Адвокатът на Кралицата на голото суши обяви на пресконференция, че е поискала пълно разследване на инцидента с целувката, която Кубрат Пулев даде след интервю с Джени. Също така е пожелала и незабавно да бъде отнет боксовия лиценз на Кобрата.

Равало обяви, че след заснемането на видеото, боксьорът я е хванал с две ръце за задните части. Това е станало след края на записа.

По думите ѝ българинът е поискал частта с целувката да бъде изрязана от видеото и да не бъде излъчвана.

„Искаме комисията да започне незабавно разследване на сериозните обвинения. Искаме боксовият лиценз на господин Пулев да бъде отнет“, каза адвокат Олред. Тя е депозирала искането пред Калифорнийската атлетическа комисия.

Джени Суши нае топадвокатката Глория Олред, която е най-известната защитничка на жертви на сескуално насилие в САЩ.

Тя бе в основата на процеса срещу комедийната звезда Бил Кросби. Взе участие и в този срещу холивудския продуцент Харви Уейнстин, осъден за сексуално посегателство срещу куп актриси. В момента се опитва да вкара в затвора и рапърът Роберт Кели, бивша звезда в баскетбола.

При прибирането си в България Кубрат Пулев каза, че „репортерката е искала много повече от целувка“. Междувременно брат му Тервел обясни, че по време на партито в хотела им след боксовата галавечер Джени се е целувала с още двама души.

„Целувката – направи го, не мисля, че е толкова виновен, няма да се фокусирам в действието му. Само ще кажа, че на партито в хотела ни въпросната журналистка дойде и се целува с още двама души. Видях ѝ поведението. Ако искат, да заведат иск. Има достатъчно свидетели, 14-15 бяхме там, свидетели. Абсолютно, беше си по-близка с някои, но какво е ставало, не знам. Легнах си. Аз не видях суши“, коментира новината по-малкият брат на Кобрата Тервел Пулев, цитиран от gong.bg.

- реклама -