Цачева: Ще работя за това децата ни да се върнат в България

Никога не съм делила хората по етнически принцип, по професия или вероизповедание. Разговаряла съм с много наши сънародници, които живеят в чужбина. Мой основен приоритет е да създадем такива условия за живот и развитие, че децата ни да се върнат в България, да работят за просперитета на родината си“. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на Ветрино.

„Благодарение на ГЕРБ и на двете правителства на Бойко Борисов България се превърна в стабилна държава. Никой не може да опровергае направеното в общините, което е за всички български граждани – във Ветрино има обновен площад, санирано училище и детска градина.“

image_5827818_302

„За нас е много важно да разговаряме с вас за безалтернативното европейско развитие на страната ни. България се нуждае от европейската солидарност. Членството ни в НАТО гарантира сигурността на страната ни“, обясни още Цачева. Кандидатът на ГЕРБ заяви, че България може да бъде силна, само когато е единна. По думите й, бъдещето на България зависи от реформата в образователната система, защото само една образована нация може да се развива подобаващо.

„Нужно е да има взаимодействие между науката, образованието и бизнеса. Младите не трябва да излизат без умения от университетите. Това може да бъде постигнато чрез дуалното обучение“, заключи кандидат-президента на ГЕРБ.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

- реклама -