труп, студент, индийски

Труп на мъж е открит на Гребната база в Пловдив

Труп на 47-годишен мъж е открит на Гребната база в Пловдив. Това съобщиха за „Марица“ от полицията в града под тепетата.

Сигналът за безжизнено тяло е подаден минути след 12.30 часа. На място веднага са пристигнали униформени. Те са идентифицирали мъртвеца.

Предстои да се изясни причината за смъртта.

Полицаите извършват оглед на мястото.

Мъжът, чийто труп изплува днес по обяд в Гребния канал на Пловдив, е бил със спортно облекло, научи „24 часа“. Това кара разследващите да мислят, че може да се касае за инцидент.

Не е изключено обаче и самоубийство. Просто човекът да е решил да сложи край на живота си и да се е хвърлил, подозират пловдивчани. По принцип излизането от Гребния канал е много трудно, тъй като бреговете му са изключително хлъзгави, коментират гребци.

„Нищо чудно да му е дотегнал животът и да е решил да си сложи край“, смята Веселина Кацарова, която с приятелки беше седнала на пейка в района. Мълвата за трупа се разнесе бързо.

Според хората напоследък мнозина не издържат. На 23 август 58-годишен се хвърли под пътническия влак на Коматевския надлез. Човекът просто легнал на релсите и тренът минал през него.

Полицията продължава да разследва инцидента с 47-годишния мъж. Униформените вече освободиха района на Гребния канал в Пловдив.

Категорично няма следи от насилие, казаха разследващи. Има вероятност да е самоубийство, но още се работи по случая до пълното изясняване.

- реклама -