хороскоп

Трудна седмица за повечето зодии, Скорпионите правят изключение

Овен

Време е да помислите какви промени да въведете в работата си – дали да поемете нови проекти или пък да рационализирате начина си на работа. В средата на седмицата може да се сблъскате с финансови проблеми. В работната седмица пестете емоциите в офиса, запазете енергията си за почивните дни. През уикенда ще усетите какво означава истинска почивка.

Телец

Усилията, които полагате на работното място най-накрая ще бъдат оценени. Внимателно преценявайте реакциите си, за да на си навлечете гнева или завистта на свои колеги. Забавете темпото в отношенията както в работата, така и у дома – първо мислете, после действайте.

Близнаци

Отлагани във времето проблеми, тази седмица ще намерят точното решение. За това ще помогнат и срещи с приятели и съмишленици, които ще ви дадат тласък за действие. Започвате период на положителни промени, бъдете внимателни и не взимайте прибързани решения. В отношенията с партньора си ще усетите лекота и ще се понесете на крилете на щастието.

Рак

Не очаквайте подкрепа в работата от своите колеги. Тази седмица разчитайте само на собствените си сили и умения. Ще трябва да се научите да търпите критика, без да се противопоставяте – по-късно ще бъдете благодарни. Концентрирайте енергията си не толкава върху физическата активност през седмицата, колкото върху емоционалното си състояние.

Лъв

Цялата седмица бъдете нащрек – очакват ви изненади не само в работата, но и у дома. И не всички ще бъдат приятни. Затова не правете дългосрочни планове точно в момента, за да не се налага да ги променяте в движение. Постарайте се да бъдете на разположение, когато ваш близък или колега има нужда от помощта ви или просто от съвет. Помислете за нещо, което ви доставя удоволствие и ви разтоварва от напрежението, което тази седмица ще ви съпътства – както физическо, така и емоционално.

Дева

Едва понеделник е, а вече ще усетите нужда от почивка – основно заради натоварването на работното място. Общуването с колегите ще ви бъде трудно, ще имате поводи за сериозни разговори и критики към ръководството си, но сега въобще не е моментът. Не взимайте решения под въздействието на емоциите. Внимавайте и с разходите – харчете само толкова, колкото сте планирали.

Везни

Бъдете реалисти – за собствените си възможности и за хората, на които можете да разчитате при реализацията на големи проекти, които ви се въртят в главата. Има риск да допуснете сериозни грешки, затова се мобилизирайте максимално. Но не оставяйте плановете си за друго време, сега е моментът да поставите началото. То ще бъде добра основа ако проявите повече разум и далновидност. Обърнете внимание на здравето си, може да усетите дискомфорт в началото на седмицата.

Скорпион

Седмицата за вас ще бъде успешна и щастлива. Няма да има нужда от много думи, за да се разбирате чудесно с колегите си. Поставените задачи в работата ще ги решавате без особени усилия. Слушайте интуицията си, проявете търпение в отношенията си с близките за вас хора.

Стрелец

Сега е времето да наваксате с изоставането от последните седмици. Ще постигнете много ако не обръщате внимание на дребните препятствия, а се концентрирате върху основните си задачи. Желанието за промяна ще ви даде криле и  бързо ще си върнете самочувствието. Това ще се отрази и на отношенията у дома. През уикенда ще бъдете настроени на романтична вълна, така че може да планирате втори Свети Валентин с половинката си.

Козирог

Успешна седмица очаква Козирозите. Още в понеделник ще усетите прилив на енергия и желание да се докажете в работата. Ще постигнете целите, които сами си поставяте с лекота. Това ще направи впечатление на ръководството, имате шанс за израстване в работата. Сега е моментът да иползвате връзките си, за да постигнете целите, които се си начертали.

Водолей

Тази седмица няма да имате време да скучаете. Може да се наложи да преначертаете целите си, да дадете нова посока на живота си. Промените, които ви се въртят в главата са за добро, така че с повече разум – започвайте да действате.  Имате необходимото самочувствие, което ви бягаше през последните седмици. Отпуснете се у дома – там ще намерите така важната за вас в момента подкрепа.

Риби

Трудна седмица, пълна с непредвидени ситуации. Пазете се от финансови загуби, харчете разумно. Не проявявайте много емоции в разговорите с близките си хора, за да не останете неразбрани. Пазете нервите си и не се ядосвайте за дреболии. И това ще мине. Не е моментът да споделяте свои тайни, особено с жени.

- реклама -