Митов, Пенев, Петрович

Триото Митов-Пенев-Петрович остава в ЦСКА-София

Добромир Митов, Димитър Пенев и Люпко Петрович ще останат начело на ЦСКА-София и ще започнат подготовката на отбора на 9 юни. Това съобщи официалният сайт на червените. По този начин се слага край на спекулациите, че отборът отново ще търси чужденец за треньор. През миналото лято бе взет Нестор Ел Маестро, но той бе освободен на полусезона. Тогава дойде Любо Пенев, но и той си тръгна.

Именно след оставката на Пенев начело застана триумвиратът, воден от Митов. С него червените бяха много близо до титлата в Първа лига. Но в директен двубой с Лудогорец завършиха 0:0 и останаха на точка от зелените.

„ЦСКА и занапред ще бъде воден от треньорския щаб, с който завърши изминалия сезон. Отборът ще започне подготовка на 9 юни под ръководството на старши треньора Добромир Митов, който ще продължи ползотворното си сътрудничество с доказани специалисти като Димитър Пенев и Люпко Петрович. В щаба остават асистентът Даниел Моралес и кондиционният треньор Кирил Динчев, а работата с вратарите отново ще е поверена на Ивайло Петров“, съобщават от „Българска армия“.

- реклама -