обир дете, труп, канал, Пловдив, Граф Игнатиево, младеж, Ловеч, мост, катастрофа мерки магазини търговски обекти охрана

Трима мъже са обвинени за убийството на младата жена в „Орландовци“

Софийска градска прокуратура привлече към наказателна отговорност трима служители на охранителна фирма за убийството на жена в столичния квартал „Орландовци“.

Според повдигнатото обвинение те са убили жертвата – 30-годишна жена по особено мъчителен начин.

Владислав Д., Георги Я. и Татян Н. са обвинени, затова, че на 16.05.2019г. в гр. София, на територията на месокомбинат „Родопа-София“ са завързали ръцете на пострадалата и й  нанесли множество удари по главата, гръдния кош, корема и крайниците.

В резултат на това се развили травматичен и хеморагичен шок, довели до остър срив на хемодинамиката и настъпване на смъртта й

Единият от извършители- Владислав Д., е осъществил деянието в условията на опасен рецидив, след като е бил осъден в чужбина за трафик на наркотични вещества на 13 години и 4 месеца лишаване от свобода.

Обвиняемите са задържани за срок до 72 часа, с оглед осигуряване явяването им пред съда за определяне на мярката за неотклонение „задържане под стража“.

Ако бъдат признати за виновни по повдигнатите им обвинения, извършите могат да получат наказания в размер от 15 до 20 години „лишаване от свобода“, „доживотен затвор“, или „доживотен затвор без право на замяна“.

Разследването по случая продължава.

 

 

 

 

 

- реклама -