Бургаско

Трима души се удавиха само за ден в Бургаско

Трима души са се удавили само в неделния ден в Бургаско, съобщиха от областната дирекция на МВР в морския град.

Вчера около 12.15 ч. в Участък – Обзор към Районно управление – Несебър е получено съобщение за инцидент в местността «Иракли», при който се удавила 48 годишна бургазлийка – установено е, че жената заедно със съпруга си малко по-рано дошла на неохраняемия плаж, като влязла 30-40 м. навътре в морето. Въпреки опитите й да излезе от бурното море, жената не успяла. Тялото й е извадено от плажуващ мъж от Враца.

Само два часа по-късно в Районно управление – Царево е получено съобщение за това, че в бурно море край неохраняемата зона на плаж «Делфин» до Ахтопол, се удавил 44 годишен пловдивчанин. Тялото му е откарано за аутопсия в отделение «Съдебна медицина» при УМБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Царево.

Около 17.40 ч. в неделя в Районно управление – Поморие е получено съобщение за удавен мъж в морето край поморийската местност «Косата» – установено е, че това е 64 годишен софиянец, влязъл малко по-рано да се къпе в морето. Тялото му е открито на пясъчната ивица на неохраняем плаж пред почивна станция «Мак» – Габрово.

- реклама -