Трифонов: Петков и Василев звънят на всички депутати от ИТН и им обясняват колко съм лош

„Кирил Петков и Асен Василев звънят на всички депутати от “Има такъв народ”. И като казвам на всички – имам предвид наистина на всички. И им обясняват по телефона колко лош съм аз, колко добри и морални хора са те. Разбира се, с цел да ги убедят да гласуват за новото предложение за правителство с министър-председател Асен Василев“. Това пише в пост във Фейсбук лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

Аз в последните 30 години съвременна история на политическия живот за такова нещо не съм чувал. Нито в България, нито по света, пише още Трифонов.

„Жаждата за власт е позната на историята. Явно човек е така устроен, че този стремеж да властваш над другите е брутален. Но аз го виждам за пръв път. Това, което правят Кирил Петков и Асен Василев, явно не е незаконно, но чисто в човешки план е просто отвратително. Според мен нищо не е на всяка цена, освен грижата за семейството и хората, които обичаш. Но ако властта за един човек е на всяка цена, значи този човек е сбъркан и вреден за всички останали. Кирил Петков и Асен Василев, искрено ви пожелавам да се задавите с власт“, завършва постът на Слави Трифонов.

Още по темата:

- реклама -
error: Съдържанието е защитено