Три зодии с лош късмет през месец май

През този месец ще има знаци, които ще трябват още да стискат зъби и приемат несполуките с вдигната глава. Почакайте! Просто това не е вашия месец.

Рак

Месец май ще е твърде уморителен за мнозина Раци, тъй като повечето от планетите преминават през земните знаци. Липсата на вода, вашият основен елемент, ще промени темперамента ви и ще ви накара да искате да се затворите вътре в черупката си. Ситуацията показва, че трябва внимателно да претегляте всяка стъпка, за да не се обърнат нещата срещу вас в бъдеще. Ще имате несполуки и затова не рискувайте.

Дева

Скъпи Деви, през май ще вложите цялата си енергия в професионалното поле, с изключение на тези, които се опитват да завладеят сърцето на колега. Въпреки проблемите, които могат да възникнат, ако знаете как да се справите с тях умело, дори бихте могли да бъдете в по-добра позиция, отколкото сте били преди. Вие обаче имате достатъчно способности да се измъкнете от негативните състояния и да продължите по пътя си. Е, сигурно това ще стане в началото на юни, защото май не ви е много на късмет.

Везни

Скъпи Везни, посрещате новия месец малко нервно и колебливо. Венера в квадратура с Нептун в началото на месеца ще ви донесе трудности и липса на подкрепа. Ще се изисква голямо търпение от вас, защото ще преминете през някои изпитания, които ще определят вашето основно развитие в бъдеще. Говорете по-малко, слушайте повече и натрупвайте важна информация и знания. Може да има някои промени свързани с работата ви. Изтърпете до края на месеца и нещата ще се оправят.

 

- реклама -