Радев Нинова мандат

Нинова: Разбираме тежестта на този мандат и ще вземем най-доброто решение

Ще предложим за обсъждане три възможности. Това каза лидерът на БСП пред журналисти в Борисовата градина, където има празник на левия печат по повод 1 май.

Корнелия Нинова обаче не пожела да каже какви са тези три възможности, но уточни, че ще се случи, каквото реши Националният съвет на БСП.

Малко след това Нинова увери в словото си на тържествения митинг-концерт: „Напълно разбираме тежестта на този мандат и ви уверявам, че Националният съвет ще вземе най-доброто решение за държавата и хората.“

Тя обясни, че сега повече от всякога на България й трябват не „мандатаджии, които са в парламента за заплата и партиен интерес, а визионери, които да дадат решения за излизане на страната от кризата“.

„Нашата грижа е за хората на труда, а нашата кауза е социалната“, обясни лидерката. Тя напомни, че БСП има основен принос за разклащането на модела „Борисов“ и обяви, че докато соцпартията е водила последователна битка срещу него, днешните герои на промяната стояли под крилото на този модел. Затова битката трябвало да продължи до пълното му отстраняване от властта.

- реклама -