катастрофи

Три тежки катастрофи със загинали тази нощ

Две жертви на катастрофи само за нощ на Подбалканския път София – Бургас.

Зверски удар при Николаево

Мъж загина в катастрофа край град Николаево около 1:20 часа тази нощ. Той се врязал с автомобила си в тежкотоварен камион. Заедно с него е пътувала съпругата ми, която е в много тежко състояние.

Двойката се прибирала от морето и по всяка вероятност мъжа е заспал зад волана, тъй като според шофьора на камиона, загиналият въобще не е реагирал, а директно се забил в ремаркето му.

Убит пешеходец

Инцидентът край Николаево стана след като пътя бе отворен минути по-рано, заради друга катастрофа.

Млада двойка от Горна Оряховица прегази с колата си мъж на Подбалканския път край село Дъбово.

Според свидетели загиналия е бил в неадекватно състояние доста време преди инцидента. Обикалял е по пътното платно и се пречкал на колите. Той е починал на място.

Катастрофа след дискотека

Трима ранени, единия от които 14-годишно момиче в тежко състояние при катастрофа на пътя Гоце Делчев-Банско.

Кола с младежи, които се връщали от дискотека е ударена от неправилно изпреварващ лек автомобил. Пострадалото момиче е в реанимацията на болницата в град Гоце Делчев с черепно-мозъчна травма. Състоянието й е тежко и не позволява транспортиране в столична болница.

24-годишният водач на колата е с фрактури на двата крака и на ръка, той е настанен в отделението по ортопедия на благоевградската болница. Третият пострадал е  18-годишен младеж, оттървал се само с контузия в глезена.

- реклама -