Деми Ловато

Три инсулта и инфаркт е получила Деми Ловато след свръхдозата през 2018г.

Певицата Деми Ловато разкри, че заради свръхдозата през 2018 г. е получила три инсулта и инфаркт и е останала с мозъчно увреждане.

Това съобщиха световните информационни агенции.

Новият документален филм за 28-годишната звезда дава пълна информация за последиците от свръхдозата, която едва не я уби, предава БТА.

„Получих три инсулта. Получих инфаркт. Лекарите казаха, че съм имала още 5-10 минути живот“ – казва Деми Ловато в откъс от филма „Да танцуваш с дявола“, който ще бъде пуснат в Ютюб на 23 март.

Деми Ловато е говорила искрено за пристрастяването си към наркотици и алкохол, но тя каза, че филмът разкрива много неща за нея, които хората не знаят за свръхдозата й и напрежението, което е довело до нея.

През 2018 г. бившето дете звезда беше намерена в безсъзнание в дома си в Холивуд хилс от свръхдоза опиоиди и фентанил.

Само седмици преди това тя издаде песента си „Sober“ (трезв), в която пее как пак се е върнала към порока след 6-годишно въздържание. В интервю в интернет певицата каза, че е чувала различни истории за живота си и какво мислят хората, че се е случило. Затова е искала да разкрие своята гледна точка пред феновете си.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

Сред последиците от свръхдозата е и замъгляване на зрението, заради което Деми Ловато трудно чете и не може да шофира.

В миналото Деми Ловато е страдала също от хранително разстройство. Тя е започнала да взима кокаин, когато е била на 17 години. За първи път е влязла в рехабилитационна клиника на 18 години. Тогава й поставят диагноза биполярно разстройство.

Документалният филм е от четири части. В него Деми Ловато говори също за травматични преживявания в живота й и за натиска да отговори на очакванията в развлекателната индустрия.

Деми Ловато се завърна на сцената през януари 2020 г. на церемонията за наградите „Грами“. Сега тя е говорителка на апликацията Токспейс (Talkspace) за психично здраве.

- реклама -