Пиварник

Треньорът на Виктория: Лудогорец знае своята сила

„Лудогорец знае своята сила и въпреки че комфортната си преднина след първия мач, не смятам, че ще промени своя облик за двубоя утре вечер.“

Това заяви треньорът на Виктория (Пилзен) Роман Пиварник на официалната пресконференция преди утрешния мач-реванш от Шампионска лига. Първият двубой завърши 2:0 за разградчани. А крайният победител в сблъсъка ще играе в групите на най-комерсиалния клубен турнир.

„В лагера на съперника една-две промени в състава няма да доведат до кой знае каква разлика, тъй като Лудогорец разполага с много класни футболисти. Неслучайно в последния кръг на българския шампионат си позволи да остави голяма част от основните си футболисти да почиват”, каза още Пиварник.

Лудогорец може да ротира състава си

Чешкият специалист не спести суперлативи за играчите на българския шампион. “За треньора не е проблем да ротира състава. Това обаче не се отнася за нас, защото, ако излязат няколко играчи от титулярния състав, обликът ни веднага се променя. Трябва задължително да търсим гола утре вечер, но в същото време да бъдем много внимателни, защото съперникът е изключително силен на контраатака”, коментира Пиварник.

- реклама -