убийство мъж Стрелбище гуми съседи мъжа тяло мъж Бургас ВарнаИвайло П, побой, жена, COVID-19, коронавирус Велчо Клешков, треньор, убийство, самоубийство, Велинград момче, отвличане, изнудване, Пловдив жена, магазин, автомобил,

Треньор закла съпругата и сина си във Велинград и се самоуби

Известният във Велинград треньор по плуване Велчо Клешков е убил съпругата си Йорданка и сина си Владимир и се е самоубил.

Това съобщи „24 часа“ като се позова говорителят на полицията Милослав Стоянов.

Сигнал за кървавата трагедия е подал в неделя около 10ч. сутринта братът на треньора, с който починалото семейство живее в една къща, след като чул викове и крясъци от жилището.

Пристигналите на място полицейски екипи намерили в апартамента безжизнените тела на 68-годишния Велчо Клешков, 58-годишната му съпруга Йорданка Пенина и 23-годишния им син Владимир Клешков.

Още при първоначалния оглед станало ясно, че бащата първо е убил с нож съпругата си, след това е влязъл в съседна стая, където е бил сина му и след като умъртвил и него се е самоубил. Все още не е ясно какво е довело до кървавата трагедия. По неофициална информация убития син е имал здравословни проблеми по рождение, но дали това е отключило агресията на бащата, тепърва ще се разследва. Велчо Клешков и Йорданка Пенина са известни треньори по плуване от спортен клуб „Белмекен“, добре познати на местната общност. Труповете на починалите са транспортирани до съдебна медицина в Пазарджик за аутопсия.

Случаят се наблюдава от окръжната прокуратура в Пазарджик.

- реклама -