Сирия Тръмп предупреждение удари Сирия

Тръмп: Никой не е бил по-твърд с Русия от мен

САЩ ще могат да установят „отличен диалог“ с Русия, но ако това не стане, обществеността веднага ще разбере за това.

Това заяви във вторник президентът на САЩ Доналд Тръмп по време на съвместна пресконференция с лидерите на Латвия, Литва и Естония в Белия дом. „Мисля, че ще можем да установим отличен диалог. Надявам се. Но ако не успеем да направим това, вие първи ще научите за това“, каза той, отговаряйки на журналистически въпрос.

„Никой не е бил по-твърд от мен в отношенията с Русия, но мисля, че мога да имам много добри отношения с президента (Владимир) Путин … Има голям шанс да имам добри отношения. И запомнете едно: да се разбирам с Русия е добре, да се разбираме с Китай е добре, да се разбираме с други държави, включително с вашите три страни (Латвия, Литва и Естония), също е добро „, каза Тръмп.

Той обаче не изключи възможността нормализирането на отношенията между Москва и Вашингтон да не се случи. „Мисля, че мога да имам много добри отношения с Русия и с (нейния) президент (Владимир) Путин. И ако това стане, ще бъде чудесно. Има по-голяма вероятност това да не се случи. Кой знае.“, каза Тръмп.

- реклама -