Тръмп

Тръмп: Клинтън е ненормална и неуравновесена

Кандидатът за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп изсипа нова порция обиди по адрес на съперника си от Демократическата партия Хилъри Клинтън.

„Тя е съвършено ненормалнен човек. Неуравновесена. За да разберете това е достатъчно да я наблюдавате, да прочетете за нея“, обяви Тръмп.

И не се спря дотук. Нарече я и „прогнила“, заигравайки се с второ име на Хилъри, което е Rodham –  Rotten на англ.- гнил, прогнил.

„Не мисля, че хората в тази страна биха искали да видят за президент човекът, когото може да приключи с късо съединение“, добави милиардерът. „Ако тя спечели изборите, то ще разруши страната отвътре“. Да се надяваме, че тя ще загуби борбата за поста“, каза Тръмп.

Освен с обидите на републиканецът, в борбата срещу Клинтън се включи и придворния му щаб. В социалните мрежи беше публикуван клип, в който ролята на Клинтън се играе от излизащ от строя робот.

Кучетата си лаят…

Атаката идва в момент, в който според проучванията тя увеличава преднината си. Според допитването, публикувано от канала ABC и вестник The Washington Post. Според данните в този момент за Клинтън са готови да гласуват 50% срещу 42% за Тръмп. Наблюдателите отдават този резултат отчасти на спорните изказвания на Тръмп от последната седмица, предизвикващи бурна критика в американските медии.

- реклама -