OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Трагична развръзка за изчезналия преди два дни Християн – СНИМКИ

Полицията откри трупа на 46-годишния Християн Христов от Кюстендил, който изчезна на 18 ноември и беше обявен за издирване.

Тази сутрин към 9:30 часа колата на Християн е била забелязана потопена в река Струма, в района на Кресненското дефиле между Кресна и Благоевград. Тя плувала във водата с гумите нагоре. 

Според полицията най-вероятно става въпрос за катастрофа

Автомобилът „Мицубиши” е изваден към 12:15 часа, а на мястото на водача е бил трупът на издирвания мъж.

кола падна в Струма

Христиан Христов бе в неизвестност от 3.00 ч. на 18 ноември 2016 година. Тогава е тръгнал от град Петрич за Кюстендил.

Колата е открита на острия завой на изхода на Кресненското дефиле, където тази година катастрофираха три товарни автомобила

кола падна в Струма

Най-вероятно на излизане от острия ляв завой Христов е излязъл от пътя, минал е през стария път, спуснал се е по ската и паднал по таван в реката. Стъклата на автомобила са били счупени, а той е ползвал предпазен колан. Явно не е успял да излезе, а водата го е заляла веднага. Възможна е и травма на главата, но това ще установи аутопсията.

кола падна в Струма

18-годишен водач загина при тежка катастрофа между Раковски и Шишманци снощи към 21 часа

Управляваното от неопитния шофьор „Пежо“ се е движело с висока скорост, излязло е от пътното платно и е паднало в напоителен канал, съобщиха от полицията в Пловдив.

18-годишният водач на автомобила е загинал на място

В болница е откарана 15-годишната му спътничка. Причините и обстоятелствата около инцидента се изясняват от служители на РУ-Раковски.

Днес почитаме жертвите при катастрофи, а по този повод от МВР призоваха да бъдем внимателни на пътя и да ценим както своя живот, така и чуждия.

28-годишен моторист пък загина при инцидент в Дългопол. Той се ударил с мотора си в задната част на автомобил, спрял да изчака на кръстовище.

- реклама -