брад пит

Това ли е новата жена до Брад Пит?

Брад Пит, който след раздялата си с Анджелина Джоли отново се превърна в един от най-желаните мъже се вижда с известна архитектка, която отгоре на всичко е и професор.

Двамата прекарвали много време заедно, събрала ги архитектурата

На този етап не може да бъде потвърдено дали Нери Оксман и холивудската звезда имат романс, но и да не е факт все още, вероятността това да се случи била голяма.

Нери и Брад се запознали наскоро покрай архитектурен проект, по който работи актьора. „Двамата моментално си допаднаха, защото споделят еднакви интереси в областта на архитектурата, интериорния дизайн и изкуството“, споделя пред сп. People запознат със ситуацията.

Така че на този етап приятелството било определяно като професионално. Феновете на актьора пък забелязаха прилика между Нери и Анжелина Джоли.

Оксман е американка с израелско потекло. Била е омъжена за известния аржентински композитор Освалдо Голиов, който имал огромно влияние върху кариерата й. 42-годишната професорка преподава в MIT Media Lab, където ръководи група за изследвания върху свързването на дизайна и архитектурата с естествена и биологична среда.

Нейният екип също така прави 3-D принтери, способни да отпечатват биологична материя и стъкло.

Колкото до Брад Пит – архитектурата била негова голяма страст от години, дори през 2009-та, той помогнал в изграждането на хотел в Дубай.

- реклама -