Джени Суши Кубрат Пулев

Това ли е „насилената“ Джени Суши? – Видео

На фейсбук страницата PULEV SPORT се появи видео, на което се вижда как Дженифър Равало – Джени Суши танцува в скута на мъж.

„03:00 ч. сутринта, няколко часа след прословутата целувка, Джени Суши в контекста на сексуално тормозената жена!“, пише в публикацията под видеото.

Припомняме, състезателният лиценз на Кубрат Пулев в Калифорния беше прекратен от щатската спортна комисия в Калифорния заради целувката на Пулев с репортерката на Vegas Sports Daily по време не интервю след трудната му победа над Богдан Дину в Калифорния.

Първоначално Джени Суши сама качи видеото от целувката в профила си в една от социалните мрежи. Впоследствие го свали и заведе дело за посегателство срещу боксьора. Следващото заседание на спортната комисия е на 14-ти май, а до тогава адвокатката на Джени Равало поиска пълно разследване.

Интересите на Джени Суши защитава 77-годишната Глория Олред. Тя е една от лидерките на движението за равноправие на жените в САЩ. Олред има богат опит в областта, като от години се занимава с дела за защита правата на жените. Тя е известна с това, че взима дела, свързани с подобни скандали и известни личности.

У нас казусът предизвика разнопосочни реакции.

Отвъд Океана действията на българина бяха определени от дамата, станала известна като Кралицата на голото суши, и нейния адвокат Глория Олред като „отвратителни“. У нас Кобрата получи по-с разбиране от страна на феновете, но не и от защитниците на правата на жените.

Кобрата Кубрат Пулев целувка журналистка

Реферът и съдия на Световния боксов съвет Венцислав Николов коментира в студиото на bTV, че след края на мача срещу Богдан Дину, който Кубрат Пулев спечели много убедително, адреналинът му е бил приповдигнат и както е целунал тази репортерка е можел да прегърне или целуне всеки един зрител.

Според Николов, от видеото ясно си личи, че Джени Суши сияе след целувката и и целта й, както и тази на адвокатите, е да спечелят едни бързи пари.

 

- реклама -