Това е човекът, който ще съпроводи Меган Маркъл до олтара

Бащата Меган Маркъл, Томас ще я съпроводи до олтара в големия ден на сватбата на 19 май.

Томас Маркъл и майката на булката Дориа Рагланд, които са разведени, ще пристигнат във Великобритания дни преди сватбата на 19 май, за да „прекарат време“ с кралица Елизабет II и съпруга й принц Филип. Те ще се срещнат и с наследника на престола принц Чарлз, баща на Хари, преди церемонията в параклиса „Св. Георги“ в замъка Уиндзор.

„И двамата родители на булката ще имат важни роли в сватбата“, се казва в кралското изявление.

Бащата Томас бил осветител в Холивуд.

Той често взимал малката Меган на работа със себе си и тя израснала по снимачните площадки.

Томас и Дория се разделят, когато Меган е едва на 6 години. Самата тя споделя, че е била близка и с двамата. Меган има полубрат и полусестра – Саманта и Томас Маркъл-младши. Миналата година той беше арестуван за пиянски скандал с годеницата си, но по-късно обвиненията са свалени.

Томас Маркъл Джуинър, полубрат на американската актриса, обвини двойката, че пренебрегва семейството й и пише в отворено писмо, че не е „твърде късно“ принц Хари да отмени сватбата. „Колкото по-малко време остава до сватбата ви, толкова по-ясно става, че това е най-голямата грешка в историята на кралските сватби”, пише полубрат й.

Дория е афроамериканка и Меган я описва като „свободен дух”. Тя летя до Торонто, за да се запознае с принц Хари по време на игрите за войници ветерани, претърпели ампутация.

- реклама -