Фернандо Торес

Торес и Иниеста дебютираха със загуби в Япония

Големите звезди Фернандо Торес и Андрес Иниеста не стартираха особено убедително престоя си в Япония. И двамата дебютираха за новите си клубове със загуби.

Андрес Иниеста

Легендата на Барселона и Испания се появи на терена за Висел Кобе при домакинското поражение от Шонан Белмаре с 0:3. 34-годишният Иниеста влезе като резерва в 58-ата минута при резултат 0:2, но не успя да вдъхнови своя отбор за обрат. „Срамно е, че паднахме, защото аз наистина не обичам да губя. Това обаче бе едва първата стъпка от едно невероятно ново предизвикателство. Двубоят бе изпълнен с единоборства и показа отлично качеството на Джей лигата“, заяви след мача световният шампион с Испания. Кобе е шести в класирането, малко след изиграването на половината мачове от сезона.

Фернандо Торес

Торес игра повече, но пак без резултат

Фернандо Торес също започна като резерва за Саган Тосу. Той влезе в игра малко след почивката, но не успя да помогне на тима си. Саган падна с 0:1 от Вегалта Сендай, като Такума Нишимура вкара късен победен гол. Отборът на Фернандо Торес е предпоследен в класирането и отчаяно се нуждае от головете му, за да се спаси от изпадане.

- реклама -