Топузаков

Топузаков: Мачът с Лудогорец няма да реши титлата

Мачът с Лудогорец няма да реши титлата. Това заяви треньорът на Левски Елин Топузаков ден преди дербито на 16-ия кръг на Първа професионална лига.

Трябва да бъдем разумни и да играем това, което искам като тактика, за да се представим добре и да изглеждаме като солиден отбор, който се бори за първото място. Футболистите са готови и физически, и психически. От началото на сезона показахме доста стабилни игри, така че една загуба не бива да ни разклаща самочувствието„, каза Топузаков.

Наставникът на „сините“ е на мнение, че напрежение няма да има. „Нашите футболисти са пределно мотивирани, този мач се гледа от цяла България. Няма какво да се губи. Единствено трябва да се спазват тактическите указания и да бъдем концентрирани във всеки един момент от мача„, каза още той.

Топузаков посочи, че в последно време Левски играе успешно срещу Лудогорец. „Надявам се, че ще постигнем добър резултат и ще компенсираме загубата на точки. Но продължавам да твърдя, че за генералното класиране още е рано„, коментира треньорът на „сините“.

- реклама -