водата

„Топлофикация София“ започва планови ремонти, спират топлата вода

„Топлофикация София“ започва планови ремонти

Столичната топлофикация започва от днес до 2-ри август планови ремонти, заради които ще бъде спряна топлата вода в района на ул. „6 септември“. Заедно с това продължава и реконструкцията на топлопреносната мрежа по улица „Граф Игнатиев“, предаде БНР.

„Топлофикация София“ продължава изпълнението на утвърдената от Столичния общински съвет ремонтна и инвестиционна програма за тази година. Целта е да се подобри надеждността на системата и да се осигури качествено топлоподаване през зимата, съобщават от дружеството. По време на ремонтите това лято топлоподаването се преустановява поетапно и за по-кратко време, твърдят от там.

От днес до 20 юли ще бъдат извършени ремонти по топлопроводите, захранващи кварталите „Лозенец“, „Дианабад“, „Изток“, „Изгрев“, „Гео Милев“, „Яворов“ и принадлежащите сгради. Няма да бъде спирана топлата вода на кварталите „Иван Асен Втори“, „Подуяне-център“ и „Редута“, както и на сградите в квартал „Лозенец“. Тези райони ще бъдат захранвани от друг топлоизточник по време на ремонтите.

- реклама -