зодии

Топ три на най-ревнивите зодии

Ревността е странно чувство, което в повечето случаи е породено от нашата несигурност. Независимо дали става въпрос за любов или ревност, когато някой е по-успешен в професията, спорта, по-добър родител или притежава повече неща от нас.
Това усещане понякога е по-силно от нас и колкото и да ни се иска не можем да го преодолеем. А, ревността ни разяжда вътрешно и никога, ама никога не води до нищо добро. Решихме да се поровим в света на хороскопите и астрологията, за да разберем кои са най-ревнивите зодии.

Лъв (23 юли – 22 август)

Лъвовете имат славата на обичливи и страстни партньори. При нормални обстоятелства не проявяват ревност и лесно приемат факта, че не винаги нещата могат да стават по техния начин. Но, буквално откачат щом забележат, че партньора им обръща по-голямо внимание на някой или нещо друго и те не са в центъра на неговия интерес дори и за секунда. Лъвовете изискват всички да са фокусирани към тяхната персона. И когато това не се случва, наяве излиза голямата им ревност.

Рак (21 юни – 22 юли)

Раците са големи ревнивци, но притежават талант да го прикриват добре. Често падат жертва на завистта си, но това също успяват да скрият. Затова и не демонстрират често ревността си. Но, когато го правят, става истинско шоу!

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

- реклама -