букмейкърите

Топ 3 съвета как да бъдем по-добри от букмейкъра

Ако обичате спорта и гледате мачове ежедневно, това ще е от огромна полза при участие в Bet365 букмейкър или друга хазартна компания. Ще получите възможност за тестване на знанията си и за печелене на пари, ако изборът Ви се е оказал успешен. Разбира се, загубите са неизбежни, понякога – катастрофални, ако участникът не оценява риска. За да сме максимално полезни на тези от Вас, които залагат за забавление, ще дадем топ 3 съвета за надиграване на букмейкърите.

Уточнете с какъв бюджет разполагате

Основна причина за генериране на загуби в букмейкърите е грешното определяне на банката. Забелязваме, че много играчи внасят средства ежедневно или преди старта на уикенда. Депозираната сума се равнява на залога на 1-2 фиша, които обикновено са дълги и рисковани колонки. Подобна практика може да доведе до спорадични успехи, но едва ли ще Ви донесе дългосрочни печалби.

Експертите съветват да съставяте бюджета си за залози, в зависимост от нетните Ви доходи на месечна база. Не бива да надхвърляте повече от 10%, разбира се, съобразявайки се с разходите на домакинството. За да бъдем по-конкретни, ако чистата Ви заплата е 2000 лева, отделете най-много 200 лева за игра в букмейкърите.

Освен това единичният залог не бива да надвишава 10% от банката при игра на сингъл и 5% при участие с акумулатор до три селекции. Това ще Ви даде право на грешки и ще можете да възвърнете загубените пари в дългосрочен план. Утроите ли първоначалния баланс – преминете към процедура по теглене.

Проучете пазара и букмейкърите

Предимството на съвременната бетинг индустрия е свързано с огромния избор пред потребителите. На пазара оперират множество компании – някои с лиценз, други – не, които водят непрестанна битка за надмощие. Конкуренцията между букмейкърите е полезна за залагащите, тъй като им осигурява по-добри условия за игра.

Преди да преминете към участие в онлайн залагания, разучете кои са легалните оператори в България. Разгледайте актуалните им тиражи и се запознайте с предлаганите маркети. Има сайтове, които предоставят специални залози, други дават възможност за съставяне на едномачова комбинация, а трети разчитат на високите коефициенти. Желателно е да се присъедините към букмейкър с нисък марж, за да се възползвате от по-апетитни ставки.

Когато избирате място за залагане, не пропускайте още един фактор – функцията Cash Out. В наши дни тя е изключително важна и не бива да отсъства от платформата, в която се регистрирате.

Прилагайте стратегии с доказана възвръщаемост

Безразсъдното и неоправдано залагане няма да Ви донесе бленуваните печалби. За да постигнете успеваемост в дългосрочен план, трябва да сте упорити, търпеливи и да не се отклонявате от начина Ви на игра.

В зависимост от капитала, свободното време и любимите Ви спортове, се насочете към изпитана стратегия за залагане. В интернет се срещат ръководства, съдържащи сведения за някои от най-известните системи като Д’Аламбер, Мартингейл, Фибоначи, Анти-Мартингейл, залагане на хиксове и други.

Не бива да предприемате рискове, без да сте анализирали срещата. За съставянето на спортни прогнози се изисква подробно проучване, което е свързано с проверка на статистика, вероятни състави, представяне в директните мачове, климатични фактори. Всичко това влияе на крайния резултат и може да обърка предварителните очаквания.

Надхитрянето на букмейкъра е сложна задача, тъй като коефициентите се съставят от специалисти, но при разумни и последователни действия успехите няма да закъснеят.

- реклама -