Топ 10 на най-следваните модели по бельо в Инстаграм

Не е тайна, че с всеки изминал ден Инстаграм набира все по-голяма популярност.  Въпросната социална мрежа е и място, където всички световни модели рекламират и споделят свои фотографии и преживявания с феновете си. На базата на броя на техните последователи, проучване, направено от световната марка за бельо Bluebella, успя да открие кои са първите десет имена на най-следваните, харесвани и атрактивни модели в Инстаграм по бельо:

1. Кандис Суанепул

View this post on Instagram

Ariel 🤱🏼

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

 

Кандис Суанепул е най-влиятелният модел на Инстаграм за бельо. Тя си докарва 50 000 паунда на пост… Впечатляващата сума 29-годишната красавица от Южна Африка печели благодарение на своите 12,4 милиона последователи. Кандис обяви миналия месец, че очаква второто си дете от годеника си Херман Николи. Първото си дете, сина си Анака, тя роди само преди 15 месеца. Кандис оглави списъка с бельо, не само защото има най-много последователи, а защото нейните онлайн постове имат далеч по-голямо влияние над потребителите й.

2. Алексис Рен

https://www.instagram.com/p/BnXKr3PDXIX/?taken-by=alexisren

 

На второ място в проучването се класира Алексис Рен, която е звезда на марката Sports Illustrated и рекламно лице на нейните бански костюми за 2018 г. 21-годишната манекенка от Калифорния има 11.7 милиона последователи в Инстаграм. Наскоро тя се появи на корицата на списание „Максим“.

3. Ана Шери

31-годишната американка Ана Шери е на трета позиция в класацията със своите 11 милиона последователи в Истанграм.

4. Абигейл Рачфорд

Абигейл Рачфорд, 25-годишен модел от Пенсилвания, която е привлечена и към актьорското майсторство, се нарежда на четвърто място с 8,2 милиона онлайн фенове.

5. Роузи Хънтингтън-Уайтли

 

Роузи е най-високо класиралият се британски модел и е на пето място в класацията. Тя роди първия си син Джак от холивудската екшън звезда Джейсън Стейтъм, който със своята 50 години е с цели 2 десетилетия по-голям от половинката си. Британската красавица е родена през 1987 г., но досега успя не само да се превърне в един от най-горещите ангели на Victoria’s Secret, а и да украси кориците на списания като Vogue, GQ, Elle, Harper’s Bazaar, Numero и много, много други. Роузи е известна и със своята гама от еротични фотосесии, рекламиращи бельо с марката „Маркс и Спенсър“.

6. Вики Одинткова

View this post on Instagram

Фотография без подписи ✌🏽

A post shared by VIKI ODINTCOVA (@viki_odintcova) on

24-годишният руски модел Вики Одинткова е на шесто място с 4,8 милиона фенове.

7. Натали Говро

https://www.instagram.com/p/Bnbi82PBkgV/?taken-by=sngnataliegauvreau

 

33-годишната канадска манекенка Натали Говро е на седма позиция с 2,8 милиона последователи.

8. Дита фон Тийз- Звездата на бурлеската

 

Дита фон Тийз, на 45 г., е осма, с 2,2 милиона последователи. Тя е и най-възрастният модел в списъка.

9. София Джамора

View this post on Instagram

love at the windmills

A post shared by Sofia Jamora (@sofiajamora) on

Калифорнийският модел София Джамора е най-младата звезда в списъка – тя навършва 21 години през май. А последавотелите й са вече 2 милиона.

10. Найне Лебажоа

Списъкът е завършен от 23-годишната британска блогърка и модел Ниане Лебажоа, която има 768 000 последователи. Тя оказва огромно влияние, тъй като е и уважаван моден дизайнер.

- реклама -