Томислав Дончев, план, иновации, образование

Томислав Дончев: Програми се пишат малко по-трудно от компромати

Програми се пишат малко по-трудно от компромати.

Това каза заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев по време на среща на членове на ГЕРБ с младежи от партията във „Фейсбук“.

„Програми са пишат малко по-трудно от компромати. Нелепо е една партия да си сменя програмата през един месец. Ние имаме професионално разработена програма с много детайлни разчети. Но през последните две седмици с всички разговори не само с експерти, а и с младите хора, те иска от нас да сме по-дръзки. Посоката е същата, но иска да сме по-дръзки, по-смели и по-бързи“, коментира Дончев.

„Като политическа композиция, освен професионалния текст, който представихме преди повече от месец, слагаме няколко акцента, без да променяме нито една дума или запетайка от основната ни програма.

Акцентите ни са по-смели действия от гледна точка на намаляване на административната тежест за гражданите и най-вече за бизнеса.

На второ място – шансовете на младите хора да започнат работа и бизнес. По време на кризата с всички мерки за подпомагане натрупахме много опит. Не изключваме младите хора, които живеят в чужбина“, посочи Дончев и открои нови инициативи в сферата на здравеопазването. „Те целят да осигурим достъп до висококачествена медицина на хората в най-малките населени места. Не твърдя, че сме го измисли изцяло ние, признавам, че сме използвали водещия опит на други държави“, заяви Томислав Дончев

- реклама -