Борисов ГЕРБ

Томислав Дончев оглави изборния щаб на ГЕРБ, партията обяви нова програма и нови лица за изборите

Томислав Дончев ще отговаря за предизборната кампания на ГЕРБ на национално ниво, а резултатите от вота в София ще са отговорност на Даниел Митов.

Това обяви лидерът на партията Бойко Борисов на среща с младежите на ГЕРБ.

С подмладени листи и промени в предизборната програма ГЕРБ ще се опита отново да бъде първа политическа сила, стана ясно по време на срещата.

„Можем да направим много добра смес от опита на доказани успешни министри и младостта, дръзновението, силата и амбициите“, заяви Борисов.

Председателят на националния предизборен щаб Томислав Дончев анонсира, че „кога вече сме извън администрацията и институциите можем да сме по-дръзки“ и това ще се отрази на предизборната програма.

ГЕРБ ще „радикализират“ вижданията си по отношение на административната реформа с въвеждането на т.нар „мълчаливо съгласие“ при инвестиционни проекти, намаляване на лицензионни и разрешителни режими, специален фокус към българите, които се завръщат от чужбина и мобилни кабинети с оборудване за телемедицина за малките населени места.

„Правителството на ГЕРБ за тези години направи много по отношение на българската икономика (…) Българската столица се превръща в едно от най-комфортните места за живот както в страната, така и в Европа“, коментира председателят на софийския щаб Даниел Митов.

Млади активисти на ГЕРБ с различни професии се представиха на партийния лидер.

„Това са хората след 2 години за общински съветници, районни кметове, за кмет на София. Всичко това, което го говорите, не го препоръчвайте, а го вършете“, заяви Борисов.

Какво коментира бившият премиер по актуални политически въпроси вижте тук.

- реклама -