Тома Биков ГЕРБ

Тома Биков: В ситуация на политическа криза сме, която има потенциал да се превърне в трайна политическа нестабилност

„Ние сме в ситуация на политическа криза, която има потенциал да се превърне в трайна политическа нестабилност. Докато тази ситуация на политическа нестабилност и криза не бъде преодоляна, нито един друг проблем няма да бъде решен“ Това коментира в „Панорама“ по БНТ депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Той коментира днешното заседание на комисията за ревизия на управлението. „В конкретното изслушване нямаше факти, а твърдения на един човек, от повечето от които днес той се отказа. Това е част от предизборната кампания, очевидно ще има в нея елементи от подобна стилистика.

За мен няма никакъв спор, че този човек, който не знам откъде дойде и как се включи, отговорихме, че ние нямаме нищо общо с него и хората, за които той говори – никой не го познава, с изключение на бившия му бизнес партньор и двамата са в лични скандали и се обвиняват кой кого лъже“, сподели Тома Биков.

„Ние още преди парламентарните избори поехме ангажимент, че ще работим за възстановяване на нормалния политически диалог, за съжаление направихме усилия, които не бяха успешни, каза още Биков.

- реклама -