Тома Биков ГЕРБ

Тома Биков: Протестът изчерпа енергията си, стана част от една ранна предизборна кампания

„Протестът изчерпа енергията си. Всички разбраха какви са исканията им. Това обаче не значи, че обстановката е спокойна. Това заяви в предаването „Още от деня“ по БНТ депутатът от ГЕРБ Тома Биков. „Протестът стана част от една ранна предизборна кампания. Всяка партия ще се позиционира по един или друг начин“, коментира още той.

„Нашата цел е България да има подсигурен бюджет за 2021 г. за актуализация на бюджет за тази година и за подсигуряване на хората и бизнеса за следващата неясна година“, разкри депутатът.

„Конституцията беше успешна последните 30 години. Нито една политическа сила не може и няма как сама да напише нова Конституция. По темата не съм изненадан от реакцията на БСП, а на „Демократична България“. Ако искат промени, то те идват чрез Велико Народно събрание“, каза Биков.

Предложение на „Обединени патриоти“ беше чрез референдум да се решават важни въпроси. Това беше жест към коалиционните партньори. Аз съм скептичен към референдумите. Скептичен съм и към машинното гласуване, но ако това ще засили вярата в изборите, то нека има машини, допълни още той.

„Винаги загубилите казват, че изборите са фалшифицирани. Всеки път ги бием (БСП) с 5-6%. Ще видим и Мая Манолова на следващите избори. И според нея тя е загубила изборите в София заради фалшификация. В политиката има и загуби“, категоричен бе Биков.

„Доверието в изборния процес се срина с дебатите за машинния вот“, заяви депутатът от ГЕРБ.

 

- реклама -