Тома Биков

Тома Биков: Призивът на Цветанов за бюджета е просто глупав

„Призивът на Цветан Цветанов депутатите от ГЕРБ да не подкрепят бюджета за 2021 година е не просто наивен, но и глупав.“
Това написа в профила си във Фейсбук, депутатът от ГЕРБ Тома Биков. Коментарът му е в отговор на днешното отворено писмо на лидерът на Републиканци за България, в което той коментира и призовава да не се подкрепи Бюджет 2021.
Той не идва нито от ляво, нито от дясно. Идва от нищото. Ако се вслушаме в съветите на бившия зам.-председател на ГЕРБ означава да оставим стотици хиляди българи сами в тази безпрецедентна криза. Означава да съборим цялата държава, за да може господин Цветанов, госпожа Нинова и множеството лидери на либералната опозиция да се почувстват добре. Защото ако приемем призива му това ще бъде единственият резултат. Депутатите от ГЕРБ изразяваме волята на избирателите на партията, пред които сме поели ангажимент преди близо четири години. Пред тези избиратели пое ангажимент и господин Цветанов, но не го изпълни. Днес той иска от нас да направим същото. Аз няма да го направя, точно защото животът ще продължи и след края на мандата“, коментира още Биков.

Призивът на Цветан Цветанов депутатите от ГЕРБ да не подкрепят бюджета за 2021 година е не просто наивен, но и глупав….

Публикувахте от Toma Bikov в Вторник, 24 ноември 2020 г.

- реклама -