Кадър БНТ

Тома Биков: Нашият опонент са хаосът и безотговорността. Техен патрон е Радев

Слави е предвидим, това, което прави днес, го е правил 30 години. Нашият опонент са хаосът и безотговорността, техен патрон е Румен Радев, нашият опонент е Румен Радев. Това коментира Тома Биков от ГЕРБ в „Панорама“.

По думите му всички депутати от ГЕРБ ще бъдат в залата и ще гласуват „против“ предложеното правителство от „Има такъв народ“.

„Ако това правителство не бъде избрано, ако отидем на нови избори, това означава да нямаме бюджет за 2022, да влезем без парламент в здравната, икономическата и здравната кризи. Тепърва ще видим резултатите на служебния кабинет, ще носи отговорност за провалената ваксинация, за разчистването на ръководството на най-добрата болница „Пирогов“ с изгонването на Балтов“, заяви Тома Биков.

Той поясни, че в момента по-брутален лобизъм за определени частни болници не е виждал.

„По-добре за нас е да остане служебното правителство, защото ще има избори 2 в 1, за нас не е страх и проблем да остане служебният кабинет, ако някой си мисли, че ще ни уплаши с Бойко Рашков. Ние в момента сме в положение, в което трябва да избутаме зимата“, каза още Тома Биков.

Източник: БНТ

- реклама -